Ludwig Ludwig snimio poemu “O riđem čoveku”

Kruševački dvojac Ludwig Ludwig, nakon duže studijske apstinencije i velikog broja spektakularnih koncertnih nastupa, konačno je svoje sljedbenike odlučio da obraduje novim singlom tajnovitog naziva “O riđem čoveku”.

Pjesma “O riđem čoveku” snimljena je u kruševačkom bastionu alternativne kulture AKC “Gnezdo” tokom avgusta i septembra 2024. Snimanje i audio produkcija djela su Marka Cvetkovića, dok je Nelogični Dejan autor video spota.

Specijalna gošća koja se, uz Ljubišu Jovanovića i Sašu Ognjanovića jedina pojavljuje u ovom avangardnom radu je prijateljica benda Jelena Đurić.

Ljubiša ili široj javnosti poznati Ponoćni Vodeničar, poeta sa obale Zapadne Morave, ovako opisuje novu pjesmu:”Pružena ruka je sve, delo ljubavi! Sasušeno cveće, estetika ružnog, beg od problema i onih koji ga imaju nije kristal u kome bi se odvijala poslednja borba. Na nama je da zagrlimo onog koga ne poznajemo. U tom smislu, melanholija, minijatura sa ugla usana – prsti, latice crne… to središte poljupca može da pomogne, a pomoć je zglob”.