Blink-182 objavio dvije nove pjesme

Blink-182 su objavili dvije nove pjesme pod nazivom “No Fun” i “All in My Head.” Obje će se pojaviti na ONE MORE TIME… PART-2, nadolazećem deluxe izdanju njihovog reunion albuma iz 2023. godine, ONE MORE TIME… Možete ih preslušati ispod.

U obje pjesme, Blink-182 razmišljaju o starenju. U pjesmi “No Fun,” Tom DeLonge pjeva: “Whatever happened to us since the 90s?/ When punk was independent, and then it wasn’t/ When everyone became a part of that scene.”

U međuvremenu, u pjesmi “All in My Head” Mark Hoppus govori o uticaju turneje: “This tour is starting to kill me/ I wake up ready to fight, I shouldn’t talk about it/ I got a sickening feeling/ We do this night after night but now I start to doubt it.”

ONE MORE TIME… PART-2 biće objavljen 6. septembra preko Columbia Records i sadrži ukupno osam pjesama koje nisu bile uključene na originalni album. Biće dostupan na limitiranom “blue balls” vinilu.

Blink-182 trenutno su na turneji po Velikoj Britaniji i Irskoj. U septembru će se vratiti u SAD za nastupe na festivalima.