mulj.net

crnogorski muzički portal

Mon01222018

Last updateSun, 21 Jan 2018 4pm

Hor Čuperak i Radule snimili novu verziju pesme Wartburg Limuzina

Hor Cuperak i Radule
Dječiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pjesme „Wartburg Limuzina".

Rezultat ove zanimljive saradnje možete čuti ovde - https://youtu.be/-P---VHCubI

„Prezadovoljan sam celokupnom saradnjom sa horom Čuperak, od početnog kontakta, prvog snimka probe hora, samog snimanja do finalnog miksa. Takođe smo počastvovani izborom pesme i načinom na koji je obrađena - to jeste dečiji hor, ali je pristup svemu istovremeno i ozbiljan i zabavan. Moja uloga je bila da postavim gitarsku podlogu na kojoj će hor doći do izražaja i to je to, ostatak posla je bio u produkciji studija i hora Čuperak. Klinci su vredni, talentovani i, koliko sam stekao utisak iz druženja sa njima i ekipom uključenom u projekat, dobro usmereni što se tiče muzičkih vrednosti koje gaje. Ovom prilikom bih još jednom pozdravio i zahvalio se svima na saradnji. Želim im puno zabave u daljem radu, u čiji kvalitet ne sumnjam", izjavio je ovim povodom Vladimir Radusinović Radule, jedan od autora pjesme „Wartburg Limuzina".

Radule u pjesmi svira gitaru (i recituje u uvodnom delu), a zajedno sa Svetlanom Milić, koja vodi Hor Čuperak, uradio je novi aranžman za „Wartburg Limuzinu". Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Arpad Balaž. Autorka ilustracije koja prati pjesmu je Nina Milenović Jovanović. Projekat su u ovoj (drugoj) fazi podržali Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Kulturni centar Pančeva, Hor Čuperak i Digimedia PR.

Morrissey