mulj.net

crnogorski muzički portal

Mon01222018

Last updateSun, 21 Jan 2018 4pm

Jack White najavio novi solo album "Boarding House Reach"

white151217
Proslavljeni multinstrumentalista i mnogostruko nagrađivani rok muzičar Jack White objavio je video koji predstavlja najavu njegovog predstojećeg solo albuma za koji se pretpostavlja da će biti naslovljen „Boarding House Reach". Video „Servings And Portions From My Boarding House Reach" možete pogledati na sledećem linku:

https://youtu.be/QClzlZTXj4Y

Video se sastoji od kratkih segmenata pjesama i pratećih vizuelnih detalja i režirao ga je sam Jack White, dok je za kameru i editing bio zadužen Brad Holland. Što se muzičke strane videa tiče, ona nam pruža uvid u materijal koji je tipičan za Jack White-a, ali i u eksperimente u kakve se ranije nije upuštao. Ako je suditi po onom što je prikazano, novi album će pored garage rock uticaja sadržati i hip-hop, R&B, ragtime, kao i repovane vokalne dionice koje publika na ranijim izdanjima nije imala prilike da čuje.

Jack White je poslednji solo album „Lazaretto" objavio 2014. godine, a u međuvremenu je objavio i novi album svog benda The Dead Weather, napisao pjesmu „Don't Hurt Yourself" koja se našla na hit albumu „Lemonade" proslavljene R&B pevačice Beyonce, snimio dokumentarac „American Epic" i osnovao fabriku vinila.

Datum objavljivanja albuma još uvek nije otkriven, ali se očekuje da će biti objavljen 2018. godine.

Morrissey