mulj.net

crnogorski muzički portal

Wed12132017

Last updateWed, 13 Dec 2017 6pm

Spunk objavio debi album za Miner Records

spunk231117
Sremskomitrovački HC pank sastav Spunk, objavljuju dugo očekivani prvi album pod nazivom "System Error" u izdanju Miner Recordings.
Na albumu se nalazi 11 pjesama, od kojih je "Pustinja" od ranije poznata publici kao video-singl iz 2013. godine. Ostale pjesme su snimane u narednom periodu do 2015. godine u studiju Piknik u Novom Sadu i Little Rock u Šapcu. Za omot je zadužen Uroš Ristivojević iz Sremske Mitrovice.


Bend će napraviti promociju albuma u subotu 25. novembra, u Amerikana sali Doma Omladine Beograda, gde će nastupiti kao predgrupa novosadskom bendu Ritam Nereda.
CD izdanje možete naručiti preko facebook stranice Miner Recordings, ili preko facebook stranice benda. Album će se u narednim danima pojaviti i na sajtu youtube, po tri pesme svaki dan do koncerta u subotu.
Takođe, za prvu pjesmu na albumu "Facebook Generacija" je snimljen i video spot koji će biti posebno predstavljen kao video singl u četvrtak, 23. novembra.
Album će biti dostupan za besplatno preuzimanje na Bandcamp stranici benda do isteka promotivnog perioda 30. novembra, od kada će moći da se preuzme uz određenu minimalnu novčanu nadoknadu.
https://www.youtube.com/watch?v=BxK4vGuBKNY 
https://www.youtube.com/watch?v=qH0JoqmqEBY 

Morrissey