mulj.net

crnogorski muzički portal

Mon12112017

Last updateSun, 10 Dec 2017 6pm

Debi Goblin Zeppelina je izašao za etiketu TIOLI

61H0wC4srdL. SS500
Podgorička postava žestokih rokenrolera zastrašujućeg imena Goblin Zeppelin konačno se, nakon mnogobrojnih avantura, dokopala svog albuma prvenca "Burn the idol", upravo objavljenog za najstariju srpsku nezavisnu izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.


Za one koji nijesu upoznati sa radom GZ iz benda pojašnjavaju: "Bend svira mješavinu stoner-a i groove metala sa okultističkim tekstovima i spajanjem svetog i ovozemaljskog. Album je sniman u Podgorici a producirao ga je Branko Bane Jugović , studio "Rebellion". Vokali su snimani i rađeni u Budvi u hip hop studiju "Radio Katakomba" - Necke. Na albumu se nalazi 8 pjesama. a upravo objavljeno izdanje "Burn the idol" može se nabaviti u fizičkom formatu kao I na svim relevantnim digitalnim platformama:
Google play https://tinyurl.com/y8s96ggs
Amazon https://tinyurl.com/ybof8vmx
Deezer http://www.deezer.com/us/album/46335942
 Sada sa punom postavom i izdavačem iza sebe, Goblin Zeppelin sprema mnoštvo svirki i velika pustošenja gradova kroz koje prolete. A moramo napomenuti da je materijal od 13 pjesama za drugi album već u pripremi, poručuju iz benda.
Kako GZ izgledaju i zvuče uživo možete pogledati i prosuditi sa ovog live snimka načinjenog na njihovom ovoletnjem nastupu u Morinju:

https://www.youtube.com/watch?v=sJivZYPCOp0

Morrissey