mulj.net

crnogorski muzički portal

Thu01182018

Last updateThu, 18 Jan 2018 3pm

One Piece Puzzle daruju javnosti svoj album III na besplatan download

OPP III BEND2
Riječki interventno-glazbeni sastav, kako sebe vole da nazivaju, One Piece Puzzle je nakon višegodišnje diskografske pauze izbacio svoj treći album naslovljen III (tri). Nakon albuma 13 Zlatnih Hitova (2009.) i Obiteljska Simfonija (2011.), OPP su odlučili album III dati javnosti na besplatni download.

 

„U vrijeme opće gramzivosti i pohlepe odlučili smo ići kontra države i Vlade Republike Hrvatske te darovati javnosti i vjernim slušateljima naš najnoviji uradak kako bi u njemu svi besplatno uživali" rekli su članovi grupe OPP. Na albumu se uz aktualni singl "Ja Se Smanjujem" nalazi 10 pjesama koji zvučno variraju od industrial metala do „sladunjavih rugalica za bradate muškarce". Album možete preslušati na YouTubeu, a u slučaju da se odlučite na download tu je bandcamp stranica koja nudi i mogućnost „navedi svoju cijenu" kupovine pjesama u slučaju da financijski želite podržati rad grupe.

Za fotografije na albumu odgovoran je Kristijan Vučković, a za dizajnerski dio posla odgovorni su OPP-ovi Svemir Travica i Gospodin T. Produkciju potpisuje OPP, a mastering Matej Zec iz studija G.I.S.

Link za direktni download albuma: https://tinyurl.com/ybzhcnug 
Link na Bandcamp stranicu: https://onepiecepuzzle.bandcamp.com/album/iii 
Link na Youtube playlistu albuma: https://tinyurl.com/y8fj786x 

Morrissey