mulj.net

crnogorski muzički portal

Thu01182018

Last updateThu, 18 Jan 2018 3pm

Primus najavio novi album u klasičnoj postavi

primus030817
Legendarni američki eksperimentalni rok sastav Primus objavio je novi singl „The Seven" kojim ujedno najavljuju i novi album naslovljen „The Desaturating Seven" što će biti njihov prvi album nakon trogodišnje pauze.

Singl „The Seven" možete preslušati na sledećem linku:https://youtu.be/jw95wlggfYM Frontmen benda, Les Claypool, je inspiraciju za novi album pronašao u dečijoj knjizi iz sedamdesetih godina „The Rainbow Goblins" koju je čitao svojoj djeci. Radnja ove knjige vrti se oko sedam goblina od kojih svaki predstavlja jednu boju duge i koji bi s vremena na vrijeme svijetu oduzeli boje. Igra tame i šarenila, kao i motivi pohlepe, opojnosti i obmane male skupine protiv masa su ono što je ove muzičare inspirisalo da snime „The Desaturating Seven".

Novo izdanje, koje će biti objavljeno 29. septembra, ujedno je i prvo u klasičnoj postavi benda od albuma „Tales From The Punchbowl" koji je objavljen davne 1995. godine, a u prodaji će se simbolično naći na šarenom i crno-bijelo-bezbojnom vinilu.

Morrissey