mulj.net

crnogorski muzički portal

Sat01202018

Last updateFri, 19 Jan 2018 5pm

Pogledajte šta donosi novo izdanje Hoomstocka

hoomstock160717
Ostalo je još samo pet nedjelja do 12. Hoomstocka koji se održava u Humu na Sutli 18. i 19. kolovoza. Dosadašnjem line-upu, pridružuju se još Nina Romić, Auguste i Dog's Beach čime se finalizirao popis izvođača.

 

Nina Romić je predvodnica novog vala folk izvođačica koji je stasao prije desetak godina na našoj sceni. Od najranijih dana isticala se po karakterističnom vokalu i zanimljivim tekstovima, pa su tako njena sva tri albuma bila odlično primljena. Uskoro slijedi i novi četvrti, a dio tih pjesama će se moći čuti i na Hoomstocku.
https://www.youtube.com/watch?v=dd_gFA1rfek

Auguste je pop duo kojeg čine Gordana Marković i Ivana Lulić. Zajedno sviraju i pjevaju od 2012., dok su tri godine kasnije objavile svoj debi album "Sve što je nekada bilo važno".
https://www.youtube.com/watch?v=P7R76OIBDjg

Dog's Beach je zanimljiv projekt koji je nastao prošle godine kad su se susrela sedmorica momaka koja su zaključila da dijele iste ideje. Dio njih je usmjeren na glazbeni dio, a dio na vizualni uz nezaobilazni street art.
https://www.youtube.com/watch?v=QNkvj3G-gkc

Ovogodišnji plakat s motivom humskog kraja napravio je dugogodišnji prijatelj festivala Dominik Vuković.

I dalje su otvorene prijeve za besplatan prijevoz Zagreb-Hum-Zagreb i besplatno kampirenje za This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Cijena festivalske ulaznice je 70kn. One se mogu nabaviti u Hum na Sutli u Pivnici Cantina i Caffe baru "Prijatelj", u Krapini u Barrocku, te u Zaboku u Krčmi Polanović ili putem sustava Entrio. Na ulazu će cijena biti 80kn, a tad će se moći kupiti i jednodnevne po cijeni od 50kn.

Raspored izvođača po danima

PETAK:
Kojoti
Repetitor
Jonathan
Cold Snap
persons from porlock
The Balkan Wanderers
Razdor
Dog's Day
SUBOTA:
Brkovi
Elemental
Sassja
Mayales
Nina Romić
Auguste
Lika Kolorado
Teški Osjećaji

Morrissey