mulj.net

crnogorski muzički portal

Thu01182018

Last updateThu, 18 Jan 2018 3pm

Dnevne ulaznice za Sea Dance po promo cijeni

seadance150716
Dnevne ulaznice za budvanski festival Sea Dance danas će od 12 sati će se prodavati za 14,99 eura, što je, kako navode organizatori ovog događaja, 50 odsto popusta u odnosu na redovnu cijenu.

"Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbijede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu", navode organizatori, uz podsjećanje da je još u toku i akcija „4+1", u okviru koje se, uz kupovinu četiri kompleta karata za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, peti dobija na poklon. Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance je 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67.

Četvrto izdanje Sea Dance festivala, koji će se od 13. do 15. jula održati na plaži Jaz u Budvi, ugostiće Šona Pola, Fetboj Slima, Džona Njumena, Mahmuta Orhana, Who See, Irie FM, Atheist Rap i mnoge druge.

Morrissey