mulj.net

crnogorski muzički portal

Mon01222018

Last updateMon, 22 Jan 2018 8pm

Blues rezervata ima novi singl “Naftne platforme”

rezervata150517
Blues rezervata ima novi singl. Riječ je o pjesmi "Naftne platforme", prvom novom studijskom snimku nakon albuma "Evo ti ritam", koji je 2016. godine objavljen za Take it or leave it records iz Beograda.

Ovom temom, koju prati i video koji bend prikazuje u novoj, proširenoj postavi (sa bas gitarom), sastav najavljuje zvuk i svirku koji se mogu očekivati na sledećem albumu, za koji se pjesme lagano pripremaju. Spot za ovu pjesmu urađen je u audio i video produkciji "Košnica studija" iz Kruševca. Video rad potpisuju: reditelj i direktor fotografije Ivan Tasić, pomoćnik reditelja Nemanja Nikolić, kamera i montaža takođe Ivan Tasić i organizator snimanja Miljan Miletić.
Za audio zapis, miks i produkciju bio je zadužen Zoran Vasić (ZAA). Vladislav Vladica Radojević, frontmen benda, o svemu ističe: "Imamo nekoliko novih pesama na kojima intenzivno radimo. Mogu da obećam da će ljubavne stvari biti još dublje, a pesme o socijalnim temama još britkije. Zvuk brusimo iz probe u probu i siguran sam da će publika imati još više razloga da uživa u našem rokenrolu".


Facebook: https://www.facebook.com/bluesrezervata001/
Deezer "Evo ti ritam!": http://www.deezer.com/album/12591142

Morrissey