Made in New York Jazz Festival, Montenegro 2017, drugi put u Crnoj Gori!

summerjazz080617

summerjazz080617Još samo četiri dana do početka Made in New York Jazz Festival, Montenegro 2017! Festival će se održati 9. juna na Ljetnjoj pozornici u Tivtu i 11. juna u atrijumu “The Capital Plaza” u Podgorici, oba sa početkom u 21h

U Podgorici, 10. juna u 21h, u Ethno Jazz Club-u “Sejdefa”, (na novoj adresi Stanka Dragojevića 10), koncertnim nastupom predstaviće se Vasil Hadžimanov bend i time upotpuniti programski sadržaj festivala.
U nedjelju, 11. juna u 13h u Hard Rock Cafe-u biće organizovan “Jazz Session with Jazz Masters” za učenike srednjih muzičkih škola, studente Muzičke akademije i sve zainteresovane, na kome će učesnici održati kratka predavanja i odgovarati na pitanja posjetilaca.
Na ovogodišnjem festivalu nastupiće:
Mike Stern (gitara), Jerome Jennings (bubnjevi), Alex Blake (bas), Yaacov Mayman (saksofon, ewi, flauta), Wayne Escoffery (saksofon), Sharon Clark (vokal), Joao Barradas (harmonika), Rick Swann (truba), Vasil Hadžimanov (klavir/klavijature), Milorad Šule Jovović (gitara), Aleksandar Grujić (klavir) i Vladimir Maraš (klavir/klavijature).
Ulaznice možete kupiti u Ethno Jazz Club-u “Sejdefa”, na novoj adresi u ulici Stanka Dragojevića 10 u Podgorici, Hard Rock Cafe-u, kao i u Tivtu na blagajni tivatskog Centra za kulturu. Za koncert u Podgorici, ulaznice su skoro rasprodate, pa svima koji bi htjeli da isprate makar jedno koncertno veče festivala, toplo preporučujemo da obezbijede ulaznice za koncert u Tivtu, ovog petka.
Cijena ulaznice za pojedinačni koncert iznosi 17€.
Cijena ulaznice za koncert Vasil Hadžimanov bend-a u jazz club-u “Sejdefa” u Podgorici iznosi 8€ i može se kupiti isključivo u pomenutom klubu. Informacije možete dobiti na broj telefon 069013131.
Više o koncertima pročitajte ovdje:
Podgorica >> https://www.facebook.com/events/414808882218850/ 
Tivat >> https://www.facebook.com/events/651924615009150/ 
Pratite nas i na instagramu: https://www.instagram.com/rabbit_records/
Strateški partner festivala i ove godine je “The Capital Plaza”, a sponzori festivala su Ministarstvo kulture Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička organizacija, Hipotekarna banka, Centar za kuturu Tivat, Ambasada SAD u Crnoj Gori, Glavni grad i njegov sekretarijat za kulturu, Opština Tivat, Toshiba i hotel Centre Ville.
Prijatelji festivala su Yamaha, Hard Rock Cafe i Ethno Jazz Club “Sejdefa”.
Zvanično vozilo festivala je Renault.