Drugi trejler serije Rings of Power otkriva više detalja o opasnosti u Srednjoj zemlji

Prime Video serija The Lord of the Rings: The Rings of Power imala je nekoliko značajnih preokreta u svojoj prvoj sezoni. Najveće iznenađenje prequel serije bilo je otkriće da je Halbrand (Charlie Vickers), zgodni čovjek s kojim se Galadriel (Morfydd Clark) družila, zapravo mladi Sauron — budući Mračni Gospodar koje želi donijeti tamu dobrim ljudima Srednje Zemlje. A Sauronova potraga za više moći je ono što se nadvija nad novim trejlerom za Drugu sezonu, koja ove sedmice debituje na San Diego Comic-Conu.

U ovom novom trejleru, titularni prstenovi dolaze u prvi plan, s vođstvom Vilenjaka koji su razumljivo zabrinuti za uticaj koji bi ti prstenovi mogli imati na duše onih koji ih nose, da ne spominjemo ravnotežu moći unutar Srednje Zemlje. Novi trejler takođe najavljuje povratak drugih likova, uključujući omiljenu Nori (Markella Kavenagh), koja je prešla veoma dug put kako bi pomogla svom prijatelju The Strangeru, kojeg glumi Daniel Weyman, a za koga bismo mogli na kraju saznati da postaje Gandalf Sivi.

Ženski rediteljski tim, Charlotte Brändström, Sanaa Hamri i Louise Hooper, biće iza kamere za osam epizoda Druge sezone. Glumci kao što su Ben Daniels, Ciarán Hinds i Rory Kinnear pridodati su glumačkoj ekipi u neotkrivenim ulogama za novu sezonu, zajedno s povratnicima kakvi su: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Daniel Weyman, Benjamin Walker, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark i Ismael Cruz Córdova.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Druga sezona premijerno se prikazuje u četvrtak, 29. avgusta na Prime Video. Takođe, napomenimo da će se uskoro više pisati i o nadolazećem spinoffu o Gollumu koji je trenutno u razradi, s Andy Serkisom koji će glumiti i režirati.