Kandžija se vratio sa novim singlom, “Idemo po sreću”

Kandžija se nakon pet godina pauze od objavljivanja nove muzike vratio singlom “Idemo po sreću”.

“Volio bih da pjesmu slušate, ali i plešete uz nju. Trenutno radimo novi album, dobro se osjećamo, imamo što za dati i mislim da to ljudi itekako osjete, a to je jako dobar feeling. Osim preko pjesme i spota, veselimo se isto to dati na binama jer je tamo dojam uvijek najjači”, kaže Kandžija.

Spot za “Idemo po sreću” Kandžija je radio u vlastitoj produkciji. Video je sniman u Osijeku i okolici, u Villi Stipino, a na njemu su radile mlade snage. Snimao ga je Marko Milohnić, montirao je Stjepan Hren, kolor korekciju je radio Denis Komljenović, a Ljupka Tanevska je radila scenografiju. U spotu uz glumicu Aretu Čurković, glume i osječki glazbenici, kao što su članovi grupe Čuvarkuća, Tin i Hrvoje, Mito Matija i drugi.

Kandžija sa svojim bendom otvara novo poglavlje karijere. Njegove tekstove i dalje će pratiti masni beatovi i živa energija pratećeg benda, a nakon 15 godina karijere odlučio je predstaviti nešto drugačiji stil od onoga na što je njegova publika dosad navikla.

Kandžija i bend izbacili su krajem 2015. godine album “Nema Labavo” koji je zasluženo dobio pohvale kritičara i publike te ga doveo u vrhove top ljestvica. Isti album je Kandžiji zacementirao status koncertnog izvođača.

Posljednje izdanje “Plafon”, Kandžija je objavio 2019. godine.