Pretprodaja karata za Bei the Fish

beitf2

beitf2Organizacija Open Sound se vraća sa novim koncertom krajem marta. Oni su svratili u Podgoricu makedonski elektro pop sastav Bei the Fish. Ulaznice se u pretprodaji nalaze već od utorka 20. marta. Svi zainteresovani ih mogu nabaviti u piceriji Me gusta po cijeni od tri eura. Koncert će se održati u klubu Lucky 29. marta. Bei the Fish je bend koji je osnovan 2001. godine. Čine ga Valentina Minovska (vokal, udaraljke i povremeno klavijature), programer i klavijaturista Nenad Tonkin i vođa benda Ognen Anatasovski koji, pored pjevanja, svira i bas gitaru, dok ih na koncertnim nastupima na bubnjevima upotpunjuje Vladimir Nastevski. Od nedavno, s njima uživo nastupa i MC iz Engleske, Ola Dioss.
Njihovu diskografiju za sad čini 5 studijskih albuma (“Listen”, 2004; “Look Up”, 2007; “Time to Make Things Right”, dupli album, 2009; “Just an Idea?!”, dupli album, 2011), dva objavljena soundtrack-a za pozorišne predstave (“Marat/Sade”, 2009, “Brod za Lutke”, 2010), a imaju i dosta neizdatog materijala.
Muzički izraz grupe predstavlja jedinstven spoj akustičnih instrumenata, elektronike sa uticajima pop-a, hip-hopa, tanga… Svojim originalnim koncertnim nastupima, kao i sofisticiranom reciklažom gotovo kompletnog opusa popularne muzike 20. vijeka, su zaradili epitet najoriginalnijeg sastava na makednoskoj sceni.